Skapa ett extra utrymme till familjen

Att ett fritidshus eller friggebod är endast ett enkelt, banalt utrymme är idag en myt. Marknaden har blivit större och större när det gäller just detta segment och Jabo är just ett sådant företag som har tagit stor hänsyn till just denna aspekt.

Med nya koncept där trähus använder utrymmena smart via väggmoduler gör Jabo ett steg framåt och offererar kunderna möjligheten att kunna välja vilket utförande deras hus ska ha. Det finns varianter i friggebodsegmentet där man bygger i sex fasta panelmoduler och fyra valfria och ett exempel på sådana hus är friggebod Tranemo 10. En annan variant med sex fasta panelmoduler ger möjligheten till åtta valfria moduler, där valet är mellan fönster, dörrar eller ytterligare väggmoduler. Tranemo 15 är en sådan friggebod med valmöjligheten stannar inte här.

Väljer man dörrar eller fönster som valfri moduler så har man ännu mer frihet då kan man välja mellan färdigt målade i vitt eller trä färgade. Som ett komplement som höjer standarden på friggeboden har man möjlighet att utrusta huset med skjutdörrparti eller, varför inte, en rätt inbjudande farstukvist!

Jabo på sådant sätt ger kunderna möjligheten att sätta eget prägel på det extra utrymmen en friggebod bjuder på.