Hotell och vandrarhem

Linnéplatsens Vandrarhem

Har du letat rum länge nu och känner att du börjar ge upp för att du inte hittar något som passar dig. Hos oss på Linnéplatsen har du allt du önskar dig. Du kan välja mellan att bo på Hotell eller vandrarhem. På vårt hotell har vi fräscha rum med sköna sängar med sköna sänglinnen. På vårt vandrarhem har vilka sköna sängar och där kan du hyra till sköna sänglinnen eller frotté. På vandrarhemmet har du tillgång till ett fullt utrustat kök där du kan laga din mat.
Linnéplatsens Hotell & Vandrarhem ligger på Linnégatan i Göteborg på första parkett mot slottsskogen och du har nära till shopping och restauranglivet. Kika in på vår sajt och boka online eller ring oss. Du är varmt välkommen med dina frågor eller med bokning.

Kaptenshamn Hotell & Vandrarhem

Letar du boende i Halmstad så har vi på KaptensHamn Hotell & Vandrarhem det perfekta boendet för dig. Våra rum på vandrarhemmet är enkla men med mycket sköna sängar, täcken och kuddar. Vi har även hotellrum, som är nyrenoverade. Priserna på våra hotell och vandrar hem är mycket förmånliga samtidigt som du har nära till stan eller stranden. Våra parkeringsplatser kostar dig inget och vi har även cykel uthyrning. Andra faciliteter som finns hos oss är att du har hela tiden tillgång till nätet och frukost buffé är mycket trevlig! Skulle du behöva hyra lakan och handdukar så kan du självklart gör det.

Huset byggdes för över 100 år sedan och är idag en kulturbyggnad och ligger mycket vackert. Vi har djur och rökfritt på både hotell och vandrarhem Välkommen till oss som gäst!

www.kaptenshamn.com