Hus & hem

Dränering, absolut det viktigaste att göra

Utan tvekan, ett av de viktigaste arbeten i samband med ett husbygge är dränering och de markarbeten som görs innan husgrunden kommer på plats. Detta förarbete där bland annat dränering under och kring huset ingår, ger en av de viktigaste förutsättningarna för att huset ska undgå fukt problem. Pratar man om dränering då innebär det att man gräver diken för att få bort oönskat grund- eller ytvatten från ett område, exempelvis runt en byggnad eller tomt.

Trots att dessa markarbeten har blivit korrekt utförda kan huset behöva dräneras igen efter några år. Orsakerna till detta kan vara olika exempelvis förändringar i omgivningen på grund av annat bygge eller andra anläggningsarbeten. Det är dock av yttersta vikt att man inte bortser från detaljer som jordens sammansättning, lutningar, djup och avstånd. Det är också farligt att underskatta de risker som alltid finns i samband med urschaktningen.

Dräneringens främsta uppgift är alltså att förhindra fukt skador på huset och här är Svenska Fukt bland de bäst förberedda på marknaden, med många år i branschen, duktig och välutbildad personal och självklart, med nöjda kunder. Samarbete med t.ex. Skandia Mäklarna, Ahlsell, Dahl, mm har visat återigen att Svenska Fukt är att lita på när det gäller dränering i hela Stockholm området med omnejd.

Skapa ett extra utrymme till familjen

Att ett fritidshus eller friggebod är endast ett enkelt, banalt utrymme är idag en myt. Marknaden har blivit större och större när det gäller just detta segment och Jabo är just ett sådant företag som har tagit stor hänsyn till just denna aspekt.

Med nya koncept där trähus använder utrymmena smart via väggmoduler gör Jabo ett steg framåt och offererar kunderna möjligheten att kunna välja vilket utförande deras hus ska ha. Det finns varianter i friggebodsegmentet där man bygger i sex fasta panelmoduler och fyra valfria och ett exempel på sådana hus är friggebod Tranemo 10. En annan variant med sex fasta panelmoduler ger möjligheten till åtta valfria moduler, där valet är mellan fönster, dörrar eller ytterligare väggmoduler. Tranemo 15 är en sådan friggebod med valmöjligheten stannar inte här.

Väljer man dörrar eller fönster som valfri moduler så har man ännu mer frihet då kan man välja mellan färdigt målade i vitt eller trä färgade. Som ett komplement som höjer standarden på friggeboden har man möjlighet att utrusta huset med skjutdörrparti eller, varför inte, en rätt inbjudande farstukvist!

Jabo på sådant sätt ger kunderna möjligheten att sätta eget prägel på det extra utrymmen en friggebod bjuder på.

Lägenhet Göteborg

Om du letar efter en större lägenhet och känner att det börjar bli hopplöst svårt att hitta något så är det ett mycket bra val att kika in på vår sajt där du kanske kan hitta ditt drömboende. Det finns helt klart någon där ute som vill ha just din lägenhet och som vill dela med sig av sitt boende då just hon eller han måste flytta till mindre. Så tveka inte att bli medlem hos oss på lagenhetsbyte.se. Det är helt gratis men det kostar en liten summa att lägga in din annons. Du väljer själv om du vill ha den i 30 eller 60 dagar och kan förnya den när som helst. Att lägga in sin egen annons är mycket enkelt och har du bilder så är det lättare att få folk att bli mer nyfikna. Lycka till och Välkommen som medlem!

lagenhetsbyte.se – Lägenhet Göteborg

Lediga Lägenheter

Letar du boende i andra städer eller i ett annat land för att du ska ut och resa? Ja, då har du absolut kommit till rätt ställe på nätet för att hitta ditt boende. Vi har mängder av alternativ att välja på för dig som vill hyra i andra hand.
För dig som vill hyra ut i andra hand är det mycket enkelt och smidigt att lägga in en lägenhet eller en annan typ av boende. Du kanske vill hyra ut din sommarstuga i några veckor i sommar? Vi på andrahand har den perfekta lösningen för dig att lösa ditt problem att vara bostadslös eller din önskan att hyra sommarbostad. Kika in på vår sajt och gör dig medlem enkelt och smidigt. Välkommen!

Hitta lediga lägenheter online.

Lösull

Isolerproffs är den trygga leverantören av isolering och hos oss kan du vara helt trygg för att får ditt jobb proffsigt gjort till förmånliga priser. Vi har jobbat med lösullsisolering sedan 1983 och till mängder av objekt. Villor, bostadsföreningar eller större fastigheter. Vill du veta referenser så finns det mer information på vår sajt.

Vi har en ambition att vara ledande på miljö och kvalitetsområdet inom denna bransch och vi är övertygade om att det genererar till nya kunder till oss båda, våra kunder och för oss själva. Du kan även köpa din lösull hos oss och hämta den på vårt lager och vi finns i Högdalen, söder om Stockholm och i Täby, norr om Stockholm. Varmt välkommen som kund hos oss!

Läs mer om lösull.