Övrigt

I år tänker vi att cyklarna får följa med till campingen!

Nu när påsken är över och våren drar fram genom stad och land har vi börjat längta till sommarens campingsemester. Nu har barnen blivit större och orkar med lite längre utflykter – dags att köpa nya barncyklar!

Crescent har superfina barncyklar, men också damcyklar och herrcyklar av riktigt fin kvalitet. Det upptäckte vi när vi åkte in till stan för att titta på barncyklar. Det var jag och barnen, och medan de tittade på de fina cyklarna kunde jag såklart inte låta bli att glana lite på damcyklarna. Jag verkar ha missat en del i utvecklingen av cyklar för plötsligt kändes min gamla cykel helt passé.

Nästa dag fick min man följa med till cykelaffären, för där fanns fina herrcyklar också! Vi hade redan pratat lite löst om olika cykelutflykter och på kvällen hade jag kikat på utflyktsmål och cykelleder. Det finns en massa möjligheter och mannen blev också riktigt sugen på en ny, fin cykel. Väl i butiken tog det inte lång tid för honom att hitta en fin modell av herrcykel.

Alla cyklarna ska få följa med till campingen och jag ska göra en lista på fina utflyktsmål. Cykelturer är ett härligt sätt att få uppleva landskap och natur på. På cykel kommer man närmre naturen. Det blir bra med lite motion för oss vuxna och skönt för barnen att få lite utlopp för all sin sprittande energi. Vi hoppas på många dagar med fint väder så vi kan cykla till badstranden! Kanske får vi mersmak och börjar cykelpendla till hösten. Crescent har faktiskt väldigt fina elcyklar också…